2013. szeptember 16., hétfő

Épülő Bölcsőde

Az épülő Bölcsődét néztük meg, hogy hogy áll, a képek alapján még legalább 3 hét kemény munka kell !?, hogy elkészüljön, utána a bútorok jönnek, mellette a konyha beüzemelése, s majd utána jöhet a  próba-üzem ( fűtés ... ) s utána jöhetnek a bölcsődés gyerekek...














Reagálás a FIDESZ-KDNP Diósdi Önkormányzati frakció közleményére

Szeptember 11-ei keltezéssel olvasható egy rendkívül szórakoztató iromány FIDESZ-KDNP frakció,Diósd jegyzéssel a  www.diosdifidesz.hu
 .
 Aki olvasta eldöntheti, ez a sekélyes fantázia szülte vagdalkozás találkozik-e mindazzal a gondolatsorral, ami a testületi ülésen elhangzott. Aki ott volt, mint képviselő, vagy mint aggódó diósdi lakos, bátran mondhat erről véleményt. Szívesen veszem hozzászólásukat.

Beszéljünk továbbra is a lényegről. A kulturált környezetüket, az életminőségüket súlyosan érintő döntéseink ellen emelték fel a szavukat a diósdi emberek. Nem először, eredménytelenül.
Képviseletet követelnek tőlünk .Érdekeik képviseletét .Igénylik, hogy ne söpörjük le az asztalról véleményüket, vegyük komolyan félelmeiket, jogos fenntartásaikat a KEROX tervezett terjeszkedése kapcsán.

Ennyi! Elmondtam, elmondom most is : kezdetektől nem támogatok semmilyen, környezetünket veszélyeztető elképzelést még olyan áron sem, hogy az majd bevételt hoz településünk számára.
Ostorházi úr szerint kampányolok. Nahát,milyen érdekes. Évek óta kampányolok? Szegényes, gondolatilag is súlytalan vád. Vagy már a tüntető diósdi családok is kampányolnak? Tiszta a levegőjük, csak kitalálják a panaszaikat?

Netán a "DEMOKRATA" c. folyóiratban a megjelent  tartalmi észrevételek is kampányunk részei?

Ma már, amikor az utcán megszólítanak és azt kérdezik, hogy milyen érdekek bújnak meg azon képviselők magatartása mögött, akik csökönyösen szembe mennek a diósdi emberek akaratával,csak azt mondhatom: kérdezzék meg tőlük.

És hogy el ne felejtsem megjegyezni: az Önkormányzati SZMSZ-ben ( Szervezeti és Működési Szabályzatban ) nincs semmilyen frakció említve, ez is egy kreálmány, mint a megjelent közlemény.