2013. szeptember 5., csütörtök

Kerox Kft építkezésével kapcsolatos véleményem

Tisztelt Diósdi Lakosok!
Az elmúlt hónap alatt a Kerox Kft új üzemének építkezésével kapcsolatban látták eddigi megnyilatkozásaimat, nyomon  követhették a www.bogodiosdlaszlo.blogspot.com

Örömmel olvastam a KDNP Diósdi Szervezetek Kerox ügyben tett nyilatkozatát , miszerint egyetértenek és támogatják lakosság tiltakozását. Megítélésem szerint jobb később mint soha. Ennek szellemében bízom abban, hogy segítségemre lesznek a Kerox ügyben beterjesztett és a testület által 8:1 arányban leszavazott határozati javaslataimat újra napirendre tűzni:  

2013 Február – Kerox Kft részére más – külső területek közül felajánlani – segíteni valamelyik helyen az üzem  részre területet találni  – elutasították 8:1 arányban
2013-augusztus 13 rendkívüli ülés – javasoltam, hogy a Hivatal a Környezetvédelmi és minden szakhatósági engedélyt nézessen át szakemberrel – elutasították 8:1 arányban,
2013-augusztus 29 ülés – javaslat a  Hivatalban elhangzott beszélgetéstől – Kerox Kft kapcsolatosan -  való elhatárolódástól – elutasítva  8:1 arányban.
2013 augusztus 29. ülés –javaslatom az  adhok Kerox  bizottság  munkájához alapvetően szükséges adatok és határértékek beszerzése a Keroxtol ,-  átalakítás után   - „castratio után” -  merte csak elfogadni a Testület.
A lakosok által kért nyilatkozatot magam részéről megteszem, mivel  a Kerox ügy kezdete óta  véleményem megegyezett a lakosságéval. 
A Kerox építkezéssel kapcsolatos helyzet megoldása  szerintem  sem párpolitikai feladat, hanem a lakosság bevonásával  a Képviselő Testület  feladata és felelőssége.

Bogó László
képviselő







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése