2014. január 19., vasárnap

Pénzügyi Bizottság az Iskolában-2014-jan. 18.

Az Iskolaigazgató, Leszák Ferenc elkészített egy listát az iskolában elvégzendő javításokról és felújításokról. A Diósdi Nőpont  tájékoztató leveleiben is az Iskolával kapcsolatban több téma is szerepelt, s többek között ez is.  A listát megkaptuk, s úgy döntöttünk, hogy nézzük meg a lista alapján, mi  az ami sürgős, mi amit meg kell csinálni-javítani, mit lehet ütemezni stb. A költségvetés összeállítása most van folyamatban, s  az Intézményeknél ezeket most nézzük meg sorban.
Ledniczky László, Nagy István   külső tagokkal és velem  3-an voltunk a PB –tól és Jegyző Úrral,  Igazgató Úrral valamint gondnokkal   körbejártuk az Iskolát kívül belül megnéztük a  leírt dolgokat.
Sorba vettük a javítani valókat, a kisebbeket azt általános javítási alapból kell majd  finanszírozni,  év közben javításokat is / ajtók, zárak, Wc-k stb. /.A nagyobb munkát igénylő javításokat, felújításokat be kell költcségelni, árazni,  s majd az alapján  döntünk. Sorrendet is fel kell állítani.
Van amit azonnal meg kell javítani, ami nem várhat, azt a Jegyző Úrnak  mondtuk. Mindezeket rögzítjük, leírjuk, hogy a költségvetésnél figyelembe tudjuk venni majd.

Bogó László

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése